Veckans boktips – Djurens magiska värld

Djurens magiska värld av Kristjana Williams

 

Tycker du om djur och faktaböcker? Vill du möta många spännande djur? Här har du rätt bok! Lär känna en fuktig regnskog och en torr öken, där djur kämpar i en tuff miljö. Dyk med sköldpaddor, besök en mystisk sagoskog och världens högsta berg. Färgrika bilder exploderar fram över sidorna och blandas med fakta om områdena och djuren som lever där. Boken passar barn i alla åldrar.

 

 

Marie Lassen/Stadsbiblioteket i Malmö

Djurens magiska värld av Kristjana Williams   Tycker du om djur och faktaböcker? Vill du möta många spännande djur? Här har du rätt bok! Lär känna en fuktig regnskog och en torr öken, där djur kämpar i en tuff miljö. Dyk med sköldpaddor, besök en mystisk sagoskog och världens högsta berg. Färgrika bilder exploderar fram över sidorna och blandas med fakta om områdena och djuren som lever där. Boken passar barn i alla åldrar.   Marie Lassen/Stadsbiblioteket i Malmö