Despacito släpps på mandarin

Människor sträcker upp händerna på en koncert

Despacito är en låt som är populär över hela världen. Nu ska den släppas i Kina – på både spanska och det kinesiska språket mandarin.

 

Låten Despacito var sommarens största hit. Det är den mest populära spanskspråkiga låten på 20 år. Låten har fått över 4 miljarder visningar på Youtube.

 

Människor har lyssnat på låten Despacito över hela världen, men inte i Kina. Nu ska låten släppas i Kina, på det kinesiska språket mandarin.

 

Artisten som har sjunger originalversionen av Despacito heter Luis Fonsi. Luis Fonsi pratar spanska, men ska sjunga på kinesiska i den nya versionen av Despacito.

 

JJ Lin är sångare från Singapore som pratar mandarin. JJ Lin ska sjunga den spanska delen. Både JJ Lin och Luis Fonsi har fått öva extra mycket för att kunna sjunga låten på ett annat språk.

Despacito är en låt som har blivit känd över hela världen. Ingen låt på spanska har varit så känd på 20 år.   Men i Kina har de inte hört Despacito. Därför ska Despacito nu släppas på mandarin. Mandarin är språket i Kina.   Luis Fonsi är artisten som sjunger Despacito. Han har fått öva mycket för att kunna sjunga Despacito på mandarin.