Zlatan smittad av coronaviruset

Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović har blivit smittad av coronaviruset. Foto: Shutterstock.

Coronaviruset är fortfarande ett stort problem i världen. Även inom fotbollen ställer covid-19 till det. Nu säger Zlatan Ibrahimović att han fått viruset.

 

Zlatan Ibrahimović tog ett test förra veckan. Då hade han inte viruset. Dagen efter tog han ett nytt test och den här gången visade testet positivt. Det betyder att han blivit smittad av covid-19.

 

Nu måste han stanna hemma i karantän och kan inte spela några matcher med sitt italienska lag AC Milan.

 

För att börja spela igen måste han ta två tester som visar att han inte längre har covid-19.

 

Han kommenterar situationen på ett ganska typiskt Zlatan-sätt. Så här skriver han på Twitter: ”Jag testade negativt i går och positivt i dag. Inga symtom alls. Covid hade modet att utmana mig. Dålig idé”.

 

Lèo Duarte var den första spelaren i laget som testat sig positivt. Det är bara han och Zlatan Ibrahimović som hittills tagit prov som visat att de blivit smittade av coronaviruset.

 

Zlatan Ibrahimović återvände till AC Milan i vintras och förlängde sitt kontrakt med ett år.

Coronaviruset fortsätter att ställa till det för många människor. Nu visar det sig att Zlatan Ibrahimović också har fått coronaviruset.   Förra veckan tog Zlatan ett test men det visade att han inte hade viruset. Dagen efter tog han ett nytt test och det visade att han hade fårr viruset.   Nu måste han stanna hemma i karantän och kan inte spela några matcher. Zlatan spelar i det itialenska laget AC Milan.   Zlatan själv har skrivit om det på Twitter:
Jag testade negativt i går och positivt i dag. Inga symtom alls. Covid hade modet att utmana mig. Dålig idé.