Han gömde sig bakom masken

Godisautomaten under Masked singer-finalen. Foto: Emma Larusdottir, TV4

Väldigt många människor har tittat på tv-programmet Masked singer under våren. I finalen avslöjades vem som varit Godisautomaten.Nästan två miljoner har tittat på tv-programmet Masked singer varje vecka. I programmet uppträder olika kändisar. Kändisarna är utklädda och en jury ska försöka gissa vem som gömmer sig under förklädnaden.Publiken röstade och den som vann var personen som varit utklädd till en godisautomat. Det visade sig vara komikern Daniel Norberg som gömde sig under dräkten.Han berättar att folk har frågat honom på stan om det är han under Godisautomaten. Nu tycker han det är skönt att slippa bära på hemligheten. 

– Jag är så dålig på att ljuga också, säger han till Expressen. 

Daniel Norberg. Foto: Jakob Dahlström, TV4De flesta känner igen Daniel Norberg som komiker, men han tycker också om att hålla på med musik. Den 4 juni släpper han sin debutsingel som heter “Finnas kvar”.

– Jag har skrivit den helt utifrån mitt hjärta. Jag känner att jag vill få ur mig låtar nu för min egen skull, för att visa att jag inte bara är en spillevink. Jag hoppas att folk vill lyssna, säger han till Expressen.


På andra plats kom Voodoodockan som var manusförfattaren Hans Rosenfeldt och på tredje plats kom Enhörningen som var skådespelaren Ellen Bergström.

Tv-programmet Masked singer har lockat många tv-tittare under våren. Nästan två miljoner tittare har sett programmet varje vecka.   Masked singer går ut på att kända svenskar tar på sig förklädnader och framträder med olika sånger. Ingen vet exakt vem det är som gömmer sig bakom förklädnaderna.   De framträdanden som tittarna gillar bäst går vidare. Och i helgen var det final. Det var Voodoo-dockan, Enhörningen eller Godisautomaten som kunde vinna.     Till slut bestämde tv-tittarna att Godisautomaten var bäst. Under Godisautomatens mask gömde sig Daniel Norberg.     Många känner honom som komiker. Men han skriver också låtar. Snart ska han släppa en låt som heter Finnas kvar.     Voodoodockan kom på andra plats. Det visade sig vara Hans Rosenfeldt. Han är manusförfattare.   Enhörningen kom på tredje plats. Och det var Ellen Bergström som gömde sig under den masken. Hon är influencer och skådespelare.